Ispiši ovu stranicu
Kultna Nokia 3310 pretvorena je u tortu

Kultna Nokia 3310 pretvorena je u tortu Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Prosinac 01 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

1. prosinca, 2021.| Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

Kultna Nokia 3310 pretvorena je u tortu 

HMD Global, dom Nokia telefona, slavi svoj peti rođendan s Nokia 3310 tortom 

Torta u obliku omiljene i kultne Nokie 3310 u crvenoj boji, predstavljena je danas povodom proslave petog rođendana HMD Globala, doma Nokia telefona.


HMD Global, finska je kompanija zaslužna za izradu Nokia telefona uključujući voljenu ikonu Nokiu 3310 i novih izdržljivijih pametnih telefona poput Nokie XR20 koja je napravljena kako bi preživjela sve izazove koje život pripremi.

 Nokia_3310_torta Michelle-Wibowo

Za izradu Nokia 3310 torte bilo je potrebno 40 sati, a kreirala ju je svjetski poznata šećerna umjetnica Michelle Wibowo. Unutrašnjost torte napravljena je od čokoladne spužve i kreme od maslaca od vanilije, a poznato izdržljivo kućište Nokie 3310 napravljeno je od šećerne školjke. Svaki gumb izrezan je i oblikovan do savršenstva te pojedinačno dodan u kućište.

 Nokia_3310_torta Michelle-Wibowo

HMD Global 2017. godine ponovno je izbacio Nokiu 3310 s modernim zaokretom na zadovoljstvo obožavatelja Nokie diljem svijeta. Prilagođeni dizajn korisničkog sučelja klasičnom dizajnu donosi svjež izgled, i naravno, ima sve što očekujete od Nokia telefona, od dugotrajne baterije i izdržljivog dizajna do legendarne mobilne igrice, Zmijice.

 Stephen-Taylor

Stephen Taylor, glavni direktor marketinga u HMD Globalu, rekao je: „Nevjerojatno smo ponosni koliko smo daleko došli u posljednjih pet godina. Hvala svim našim korisnicima, zaposlenicima, partnerima i dobavljačima koji su imali ključnu ulogu u pomaganju HMD Globalu da dostigne petu godišnjicu i još mnoge koje su pred nama.

Nokia_3310_torta Michelle-Wibowo

Michelle Wibowo dodala je: „Bilo je zadovoljstvo pretvoriti tako kultni telefon u tortu. Potrebna su bila mnogobrojna testiranja kako bi se postigao savršen rezultat, ali sam oduševljena kako je ispalo." Nokia 3310 je telefon kojeg se mnogi rado sjećaju, a vjerujemo kako niti torta nije ništa lošija.

Nokia_3310_torta Michelle-Wibowo


Pročitano 808 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Prosinac 01 2021