Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije - posao.hr

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije - posao.hr

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 15 Ožujak 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 13. ožujka 2018.         

IZDVOJENI POSLOVI TJEDNA - informatika i telekomunikacije

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.


Connecto Mare d.o.o. ima otvoren natječaj za radno mjesto Razvojni Inženjer Back-End Aplikacija (PHP) (m/ž). Traže se iskusni i profesionalni IT stručnjaci iz područja razvoja softwarea koji će se svojim sposobnostima uklopiti te znanjem i iskustvom upotpuniti postojeći IT tim. Nudi vam se prilika za rad u ugodnom i poticajnom radnom okruženju koje stimulira osobni i profesionalni rast pojedinca. Prijavite se putem brze prijave.

Tvrtka TERRA Jaska d.o.o. zapošljava na poziciji Informatičar (m/ž). Od kandidata se traži dobro poznavanje informatičke infrastrukture i sistemske programske podrške, minimalno SSS informatičkog ili tehničkog usmjerenja, dobro poznavanje engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se odmah!

Strabag BRVZ d.o.o. za potrebe tima u Zagrebu traži Infrastructure Specialist Network / Security (m/f). Osim diplome potrebno je znanje engleskog jezika u govoru i pismu, visoka razina odgovornosti, predanost timskom radu te spremnost na putovanja. Prijavite se putem brze prijave.

HERE kompanija zapošljava na poziciji Data Acquisition & Community Analyst (m/f). Nudi vam se prilika za rad u međunarodnom timu koji pokriva 16 zemalja sa područja jugoistočne Europe. Idealan kandidat je timski igrač koji brzo i lako usvaja nova znanja, tečno govori hrvatski i engleski jezik te posjeduje vrhunske vještine pregovaranja. Više informacija o ovom radnom mjestu pročitajte ovdje.

Abba d.o.o. zapošljava Programera web aplikacija (m/ž). Abba je u potrazi za većim brojem developera, analitičara, projektanata IT sustava te bankarskih i financijskih stručnjaka. Nude vam se stimulativni radni uvjeti i primanja, mogućnost napredovanja, rad u najnovijim tehnologijama te mogućnost dodatnih formalnih edukacija na stranim sveučilištima. Prijavite se putem brze prijave.

Oglasnik d.o.o. traži PHP Programera / MySQL (m/ž). Neke od aktivnosti kandidata biti će razvijanje, modificiranje i održavanje postojećeg sustava web stranica i web aplikacija te projektiranje i razvoj novih backend i frontend aplikacija i sustava. Nude se stimulativni uvjeti rada u mladom i dinamičnom timu. Prijavite se odmah!

Pročitano 239 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Osvoji Meizu mx6

MEIZUMX6 300X250
P7 MEIZU 300 x 250

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, VoxTV, RiTV, TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija i Poljoprivredna TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja