Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije - posao.hr

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije - posao.hr

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 15 Svibanj 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 15. svibnja 2018.         

IZDVOJENI POSLOVI TJEDNA - informatika i telekomunikacije

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.


Jysk d.o.o. traži Administratora u IT odjelu (m/ž). Kao administrator u Helpdesku vaše glavne odgovornosti bit će podrška prodavaonicama i administrativnim funkcijama u rješavanju pitanja vezanih uz IT te osiguranje da svi zaposlenici imaju potrebna znanja o administrativnim rutinama i procedurama koje se koriste u JYSKu. Očekuje vas uzbudljiv i izazovan posao u međunarodnom okruženju te prilika za razvoj i prvorazredne praktične treninge. Prijaviti se možete ovdje.

KPMG Croatia d.o.o., članica globalne KPMG mreže nezavisnih društava, zapošljava na poziciji Pripravnik / Junior (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Neki od traženih uvjeta su završen preddiplomski i/ili diplomski sveučilišni ili stručni studij ekonomije, računarstva ili matematike te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Očekuje vas rad s ACCA programom te raznovrsni projekti s klijentima iz različitih sektora gospodarstva u Hrvatskoj i regiji. Prijavite se putem brze prijave.

Neuralab traži Web Designera (m/f). Očekuju vas razne edukacije, sudjelovanje na najpoznatijim hrvatskim IT konferencijama te mnoge druge pogodnosti koje ćete kao član Neuralab tima imati na raspolaganju. Ukoliko imate jednogodišnje radno iskustvo te se aktivno služite engleskim jezikom u govoru i pismu, iskoristite ovu odličnu priliku i prijavite se putem brze prijave!

Statim d.o.o. za rad u Splitu traži Testera mobilnih aplikacija (m/ž). Ako osim znanja iz IT domene posjedujete i odlične komunikacijske vještine, engleski jezik te vam rješavanje problema ne predstavlja problem prijavite se putem brze prijave i postanite dio ambicioznog i talentiranog tima!

Aplos d.o.o. zapošljava Java programera (m/ž) s iskustvom koji će pomoći u izradi kvalitetnih web aplikacija. Mjesto rada je Zagreb. Od uvjeta potrebno je odlično poznavanje Jave, principa OOP-a i čistog koda te je poželjno iskustvo sa Spring frameworkom. Očekuju vas kompetetivna primanja, rad u malom timu u kojem će i vaš utjecaj biti uočljiv te klizno radno vrijeme. Prijavite se putem brze prijave!

Pročitano 676 puta

Naš Facebook

panasonic lumix g

Plesni studio Fever

fever logo1

Osvoji Meizu mx6

MEIZUMX6 300X250
P7 MEIZU 300 x 250

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, VoxTV, RiTV, TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija i Poljoprivredna TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja