Jasmina Tofant - novo pojačanje Sedam IT

Jasmina Tofant - novo pojačanje Sedam IT

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 05 Rujan 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 04. rujna 2017. 

Jasmina Tofant - novo pojačanje Sedam IT

Rujan je odlično vrijeme za pojačanja. Kako upravo završavaju prijelazni rokovi u nogometnim klubovima, tako je i tvrtka Sedam IT odlučila ojačati svoj tim i na taj način nastaviti trend zapošljavanja, uostalom u tvrtkama IT sektora drugo niti ne očekujemo.


Jasmina Tofant diplomirala je psihologiju pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te potom završila multidisciplinarni poslijediplomski studij Work and Health pri University of Maastricht, Nizozemska. Iz osobnog interesa za rad s ljudima, 2012. godine upisuje edukaciju za Gestalt terapeuta, IGW Instituta u Zagrebu koja svojim jedinstvenim pristupom, između ostalog pomaže pojedincima i u stvaranju balansa između privatnog i poslovnog života. S gotovo 12 godina radnog iskustva u vodećim domaćim i međunarodnim kompanijama, komplementarnim znanjima potrebnim za današnja moderna radna mjesta, Jasmina će odgovarati na sve izazove brzorastućeg kolektiva, kakav je Sedam IT.

Ukratko, Jasminu Tofant će voditi sektor ljudskih potencijala. S više od 100 uposlenika u svim uredima diljem Hrvatske, Sedam IT prepoznaje važnost kontinuiranog upravljanja ljudskim potencijalima kao ključnog faktora za uspješan razvoj kompanije. U kompaniji su ponosni izborom, tako da nam je potpuno razumljiva izjava Irene Kevo, članice Uprave Sedam IT:  “Izuzetno nam je drago što je naš tim bogatiji za osobu koja će u njega donijeti nova znanja i vještine. Iskustvo koje Jasmina posjeduje, stečeno kroz njenu široku edukaciju i dugogodišnji rad u različitim industrijama, osnažuje naše organizacijske vrijednosti i kulturu, te nam, vjerujemo, osigurava snažnu podršku za ostvarenje naše strategije i ciljeva. Jasmini želimo dobrodošlicu i puno zajedničkih uspjeha.” 

Pročitano 223 puta

Naš Facebook

panasonic lumix g

Plesni studio Fever

fever logo1

Osvoji Meizu mx6

MEIZUMX6 300X250
P7 MEIZU 300 x 250

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, VoxTV, RiTV, TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija i Poljoprivredna TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja