HMD Global – promjene u vodstvu kompanije

HMD Global – promjene u vodstvu kompanije

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 20 Srpanj 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Espoo, Finland, 19.07.2017./Agencijska vijest 

HMD Global – promjene u vodstvu kompanije

Zanimljiva vruća vijest sa sjevera Europe

HMD Global je 19. Srpnja objavio zajednički dogovor Upravnog odbora kompanije HMD Global prema kojem će dosadašnji CEO-a Arto Nummela trenutno napustiti kompaniju. 


Komentirajući promjene, Predsjednik Uprave HMD Global Sam Chin izjavio je kako je Arto Nummela odigrao ključnu ulogu u stvaranju poslovanja kompanije HMD Global, stvarajući tim i u lansiranju prvih proizvoda kompanije. U ime Upravnog Odbora, Sam Chin se i osobno zahvalio Artu Nummeli za doprinos kompaniji i zaželio mu uspjehe u budućim izazovima.Kao dodatnu funkciju Predsjednika kompanije, Florian Seiche je imenovan Izvršnim direktorom kompanije, a funkciju preuzima odmah. Inače, Florian je na poziciji Predsjednika kompanije od njenih samih početaka.

Pročitano 171 puta

Naš Facebook

panasonic lumix g

Plesni studio Fever

fever logo1

Osvoji Meizu mx6

MEIZUMX6 300X250
P7 MEIZU 300 x 250

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, VoxTV, RiTV, TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija i Poljoprivredna TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja