HMD Global – promjene u vodstvu kompanije

HMD Global – promjene u vodstvu kompanije

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 20 Srpanj 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Espoo, Finland, 19.07.2017./Agencijska vijest 

HMD Global – promjene u vodstvu kompanije

Zanimljiva vruća vijest sa sjevera Europe

HMD Global je 19. Srpnja objavio zajednički dogovor Upravnog odbora kompanije HMD Global prema kojem će dosadašnji CEO-a Arto Nummela trenutno napustiti kompaniju. 


Komentirajući promjene, Predsjednik Uprave HMD Global Sam Chin izjavio je kako je Arto Nummela odigrao ključnu ulogu u stvaranju poslovanja kompanije HMD Global, stvarajući tim i u lansiranju prvih proizvoda kompanije. U ime Upravnog Odbora, Sam Chin se i osobno zahvalio Artu Nummeli za doprinos kompaniji i zaželio mu uspjehe u budućim izazovima.Kao dodatnu funkciju Predsjednika kompanije, Florian Seiche je imenovan Izvršnim direktorom kompanije, a funkciju preuzima odmah. Inače, Florian je na poziciji Predsjednika kompanije od njenih samih početaka.

Pročitano 153 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Osvoji Meizu mx6

MEIZUMX6 300X250
P7 MEIZU 300 x 250

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, VoxTV, RiTV, TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija i Poljoprivredna TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja